.

.

New
1pcs ЦРВЕН Портокал Флексибилни должина 250MM широк 0.5 mm Надвор Кол Жица за Завиткување Висока температура отпор жица

1pcs ЦРВЕН Портокал Флексибилни должина 250MM широк 0.5 mm Надвор Кол Жица за Завиткување Висока температура отпор жица

DEN 161.76

Стока
Достапно.

метар метар метар метар
1pcs ЦРВЕН Портокал Флексибилни должина 250 MM широк 0.5 mm Надвор Кол Жица за Завиткување Висока температура отпор жица

Детали

Свеж

Избор на клиенти