.

.

New
80W ЕИ Феритни Главниот Влез 220 V 50 hz Вертикална Монтажа на Електрична Енергија Трансформатор Излезниот Напон

80W ЕИ Феритни Главниот Влез 220 V 50 hz Вертикална Монтажа на Електрична Енергија Трансформатор Излезниот Напон

DEN 2207.52

Стока
Достапно.

80 W ЕИ Феритни Главниот Влез 220 V 50 hz Вертикална Монтажа на Електрична Енергија Трансформатор Излезниот Напон Секој обид за 1 buc !!!
Феритни Јадро Модел : ЕИ 76*42
Влезен Напон : 220 V
Фреквенција : 50 Hz
Текст Жица Должина : 170mm ( Црвено )
Излез Жица Должина : 170mm ( Сина )-слободен
170mm ( Сино - Жолто - Сино )-Двојно
Номинална Моќност : 80 W
Димензија : 60mm*51mm*51mm
Монтирани Теренот-ред : 72mm
Фреквенциски Карактеристики : Ниска Фреквенција
Структурните Стил : Monophase Трансформатор.

Детали

боја:
15V, 18V, 24V, 12V 0 12V, 15V 0 15V, 18V 0 18V, 24V 0 24V
Фаза:
Еден
Калем Број:
xx
Свеж

Избор на клиенти