.

.

New
Индустриска машина за шиење, presser рамна нога автомобил, железо presser нога, 36069HR машина за шиење, ноктот, машина за шиење presser нога

Индустриска машина за шиење, presser рамна нога автомобил, железо presser нога, 36069HR машина за шиење, ноктот, машина за шиење

DEN 855.00
DEN 950.40

Стока
Достапно.

Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : P69 HR1/4 presser нога Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : P69 HR3/16 presser нога Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : P69 HR1/8 presser нога
Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 L (P69 L) 1/4 presser нога Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 R (P69 R) 1/16 presser нога 1.6 mm Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 L (P69 L) 1/2 presser нога 12.7 мм Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 R (P69 R) 1/2 presser нога 12.7 мм Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 R (P69 R) 3/8 presser нога 9.5 mm Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 L (P69 L) 3/8 presser нога 9.5 mm Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 L (P69 L) 3/16 presser нога 4.8 мм Presser нога на правата од индустриска машина за шиење Модел : 36069 R (P69 R) 1/8 presser нога 3.2 mm

Детали

Тип:
Машина За Шиење Делови
Материјал:
100% Памук
Употреба:
Дијамант Сликарство Крстот Бод
Бренд Име:
TOWASUISEI
Статија број:
36069HR
Свеж

Избор на клиенти