.

.

New
Крстот Заеднички Итн. Патот Четири. Заеднички Пластични Четири. Цевка Пластична Цевка Цевка Делови Повеќе Модел Аквариум

Крстот Заеднички Итн. Патот Четири. Заеднички Пластични Четири. Цевка Пластична Цевка Цевка Делови Повеќе Модел Аквариум

DEN 180.00
DEN 197.28

Стока
Достапно.

Ха ха, се надевам дека родителите не се купат во ред! Ви благодариме имајте пријатен шопинг! -|-_-|-. На пример, 7*10ММ и 6*10ММ пластични цевки се сите пневматски зглобовите користење 10ММ.5 ММ!
Воведувањето на калибар 6.5 MM : интерфејс дијаметар е 9.
Различни модели : калибар 9.
Воведувањето на калибар 2.4 MM, четири видови на четири помине заеднички.5 MM, што е да се каже, тоа е погоден за црево со внатрешен дијаметар 2mm-3.4 МИЛИМЕТРИ и максимален дијаметар е 9 MM, тоа е да се каже, тоа е погоден за црево со внатрешен дијаметар од 5мм-9 MM!
Воведувањето на калибар 7.4 МИЛИМЕТРИ, 2. Бидејќи вие само треба да се види внатрешноста дијаметар!
2 : пластични цевки, тешко цевка, е да се види надворешниот дијаметар на цевката колокација, use This е сличен на пневматски делови, не треба да се погледне во внатрешноста како многу.4 MM : интерфејс дијаметар е 2.4 MM, и максималниот дијаметар е 3. Ако тоа е 7*12 MM, треба да се користат пневматски конектор на 12 MM!
Малку wordy.4 MM : интерфејс дијаметар е 6.9 MM10 MM7mm-10ММ
Воведувањето на калибар 9.
Малку здрав разум :
1 : силикони цевки, црева, е да се види внатрешен дијаметар на цевката, со надворешен дијаметар не е важно.5 ММ, и со максимален дијаметар е 12 MM, тоа е да се каже, тоа е погоден за црево со внатрешен дијаметар 8мм-12 MM!
Нов еколошки материјали, без било обновливи материјали, додека дезинфекција може да се користи за медицинска опрема. На пример, 7*10ММ, 8*12 MM силикони цевка, се користат на овој дел од 8ММ конектор.

Детали

боја:
Калибар 95, Калибар 79, Калибар 24, Калибар 64
Големина:
Kaka model
Тежина:
Plain outer joint
Свеж

Избор на клиенти