.

.

New
SXDOOL 60mm MMF-06F24ES RM5 NC5332H62 24V DC 0.10 НА Инверторот Вентилаторот за Ладење

SXDOOL 60mm MMF-06F24ES RM5 NC5332H62 24V DC 0.10 НА Инверторот Вентилаторот за Ладење

DEN 950.00
DEN 1583.52

Стока
Достапно.


Нови оригинални фан MMF-06 F24 ES-RM5
Актуелни : 0.1 А
Напон : 24 V
Три-жица plug жици со RM5
Големина : 60 * 60 * 25mm
Welcom да inqury за модел како што е подолу за Melco Сервер
MMF-04 C12 DH MMF-04 C12 DM MMF-04 C12 DS MMF-04 C24 DS MMF-06 C12 DS MMF-06 D12 DH MMF-06 D12 DL
MMF-06 D12 DS MMF-06 D24 DH MMF-06 D24 DL MMF-06 D24 DS MMF-06 D24 ES MMF-06 E12 DH MMF-06 E12 DM
MMF-06 E24 DH MMF-06 F24 ES MMF-06 G12 DH MMF-06 G12 DS MMF-06 G12 DS MMF-06 G24 DM MMF-06 G24 DS
MMF-06 G24 ES MMF-06 G24 TS MMF-08 C12 DM MMF-08 C12 DS MMF-08 C24 DH MMF-08 C24 DL MMF-08 C24 DS
MMF-08 C24 ES MMF-08 D24 ES MMF-08 G12 DH MMF-08 G12 DS MMF-08 G12 ES MMF-08 G24 DM MMF-08 G24 DS
MMF-08 G24 ES MMF-09 B12 DH MMF-09 B12 DL MMF-09 B12 DM MMF-09 C24 TS MMF-09 D24 TS MMF-12 B12 DH
MMF-12 B12 DL MMF-12 B24 DH MMF-12 C12 DH MMF-12 D24 DS-CP1 MMF-12 D24 DS-CP2 MMF-12 D24 DS-MM5
MMF-12 D24 DS-MM6
MMF-04 C24 DH MMF-06 D24 DM MMF-06 D24 DS MMF-06 D24 ES MMF-06 E24 DH MMF-06 F24 ES MMF-06 G24 DH
MMF-06 G24 ES MMF-06 G24 TS MMF-08 D24 ES MMF-08 G24 ES MMF-08 G24 TS MMF-09 B24 DH MMF-09 C24 TS
MMF-09 D24 TS MMF-09 J24 US MMF-12 D24 DS-CM1 MMF-12 D24 DS-RM1 MMF-12 D24 DS-RP1

Детали

Бренд Име:
SXDOOL
Примена:
Компјутер Случај
Број На Модел На:
MMF-06F24ES
Тип:
Фан
Heatsink Материјал:
Бакар & Алуминиум
Компатибилен ПРОЦЕСОР:
Yes
Пакет:
Yes
Линии:
покажа како погоре слик
Свеж

Избор на клиенти