.

.

New
Половина Тело CPR Обука Manikin,Електронски Прва помош Модел

Половина Тело CPR Обука Manikin,Електронски Прва помош Модел

DEN 22464.00

Стока
Достапно.

За да се постигне промени во зеница, прирачник carotid пулсот, дишните патишта отворање, електронско следење на износот на дува и притискање на длабочина.
Карактеристики :
1. Надворешни градите компресија : екранот на уредот и на алармот уред;
а) Индикатор за светло на екранот на точни и погрешни компресија; аларм на погрешен компресија;
б) со притискање на длабочина е во право (5-6cm област) се прикажани со зелено светло; притискање длабочина е премногу длабока (повеќе од 6cm) се прикажани со црвена светлина; на притискање на длабочина не е доволно (помалку од 5cm) се прикажани со жолта светлина;
3. За социјална cardiopulmonary реанимација обука институции, болници, медицински училишта, здравствени училишта и други медицински единици за cardiopulmonary реанимација обука.
Половина Тело CPR Обука Manikin,Електронски Прва помош Модел
Производ карактеристики сеопфатна надградба. Испитување на ученик одговор : mydriasis и myosis
. Се стимулира стандардни отвори дишните патишта
2. Вештачко дишење (вдишување) : приказ уред и аларм уред;
а) износот на приливите волумен дува
б) износот на приливите волумен дува во 500ml / 600ml-1000ml помеѓу точни индикатор за светло на екранот;
4. Работата методи : бидете операција
7. Главниот модул вклучува симулација на луѓето, cardiopulmonary реанимација екранот, може да биде обука на cardiopulmonary реанимација. Оперативниот циклус : еден циклус вклучува пет пати од 30 : 2 (еден или два лице) сооднос на компресија и вештачко дишење
5.

Детали

Предмет:
Медицински Науки
Бренд Име:
LabPilot
Тип:
Manikin
Предмет:
Медицински Науки
Тип:
анатомски модел
категорија:
Медицински образовни модели
Функција:
живописни анатомијата на човечкиот систем
Употреба:
cpr обука manikin
Тип:
телото CPR MANIKIN
Предност:
Живописни Анатомска структура
Свеж

Избор на клиенти