.

.

New
200-2000pcs NdFeB Магнет Мал Ринг OD 9.5x4x0.95 мм тенок Силна Neodymium Постојан Магнети Ретки Земјата Магнети NiCuNi Позлатен

200-2000pcs NdFeB Магнет Мал Ринг OD 9.5x4x0.95 мм тенок Силна Neodymium Постојан Магнети Ретки Земјата Магнети NiCuNi Позлатен

DEN 1103.00
DEN 1103.04

Стока
Достапно.

4 KOe >14 KOe 42-45 MGOe N48 M 13.3 KOe >30 KOe 31-33 MGOe N35 EH 11.1 Килограми >11.1 KOe >25 KOe 28-30 MGOe N33 UH 11.4 KOe >20 KOe 40-42 MGOe N45 SH 13.3 KOe >20 KOe 31-33 MGOe N35 SH 11.4 KOe >17 KOe 36-38 MGOe N40 H 12.
Магнетни Карактеристики
Материјал Тип
Одделение Остаток Flux Density
(Br) Принудни Сила
(Hc)
Внатрешна Принудна Сила
(Hci) Max.6 Килограми >11.4 KOe >25 KOe 36-38 MGOe N40 UH 12.9 Килограми >11.7 Килограми >10.12 176°F (80°C) 590°F (310°C) 7.0 KOe >11 KOe 48-50 MGOe N52 14.8 KOe >17 KOe 33-35 MGOe N38 H 12.2 KOe >11 KOe 49.5 Килограми >11.4 KOe >14 KOe 38-40 MGOe N42 M 13.2 Килограми >11.4 KOe >14 KOe 33-35 MGOe N38 M 12.8 KOe >25 KOe 26-28 MGOe N30 UH 10.2 Килограми >10.4 KOe >20 KOe 36-38 MGOe N40 SH 12.9 Килограми >11.9 Килограми >11.0 KOe >12 KOe 38-40 MGOe N42 13.2 Килограми >11.4 KOe >14 KOe 40-42 MGOe N45 M 13.7 Килограми >10.4 KOe >17 KOe 42-45 MGOe N48 H 13.11 248°F (120°C) 644°F (340°C) 7.Енергија На Производот
(БХ)макс N35 11.0 KOe >12 KOe 33-35 MGOe N38 12.4 KOe >17 KOe 38-40 MGOe N42 H 13.8 Килограми >11.7 Килограми >10.3 KOe >17 KOe 31-33 MGOe N35 H 11.4 KOe >20 KOe 38-40 MGOe N42 SH 13.4 KOe >14 KOe 36-38 MGOe N40 M 12.Димензии) и 24-Часовна Сол Спреј Тест.9 Килограми >11.7 Килограми >11.8 KOe >30 KOe 36-38 MGOe
Термички Карактеристики Neodymium Материјал Тип На Термичка Експанзија Coeff.2 Килограми >11.1 KOe >30 KOe 28-30 MGOe N33 EH 11.6 Килограми >11.0 KOe >12 KOe 43-45 MGOe N48 13.3 Килограми >11.8 Килограми >9.4 KOe >25 KOe 38-40 MGOe N30 EH 10.7 Килограми >11.0 KOe >12 KOe 40-42 MGOe N45 13.10 302°F (150°C) 644°F (340°C) 7.1 Килограми >10.2 Килограми >10.9 Килограми >11.7 Килограми >11.6 Килограми >11.3 Килограми >11. Максимална Оперативни Temp Кири Temp коефициент на Топлинска Спроводливост %/°C °C (°F) °C (°F) kcal/м-ж-°C N -0.5 Килограми >11.8 KOe >25 KOe 33-35 MGOe N38 UH 12.1 Килограми >10.2 Килограми >10.10 392°F (200°C) 662°F (350°C) 7.

Детали

боја:
200pcs, 500pcs, 2000pcs
Композитни:
NdFeB Магнет
Со Дупки:
No
Број На Модел На:
HMMEND42
Примена:
Индустриски Магнет
Тип:
Постојано
Обликот:
ПРСТЕН / ЦЕВКА
Материјали:
NdFeB
одделение:
N42, може да се прилагоди
Димензии:
Како што е опишано, може да се прилагоди
Magnetizing:
AXIALLY, со столбови на рамни лица
позлата:
NiCuNi тројно позлатен, може да се прилагоди
производител:
Ураганот Магнети&Материјали Инженеринг
Cerficates:
RoHS Уверение, ISO сертифицирана
Толеранција:
+/- 0.0039 ИЛИ +/- 0.1 mm
Свеж

Избор на клиенти