.

.

New
Лаптоп батерии за HP 480385-001 464059-121 KS525AA Павилјон dv7-1232nr 464059-362 DV7-3085DX 14.4 V 8 ќелија

Лаптоп батерии за HP 480385-001 464059-121 KS525AA Павилјон dv7-1232nr 464059-362 DV7-3085DX 14.4 V 8 ќелија

DEN 1583.52

Стока
Достапно.

Батеријата & полначот преку целосно компјутеризирана пречистена со напредна технологија, олово-слободен оперативен систем за да се обезбеди дека производот не е жива, олово, кадмиум и други штетни материи, во целосна усогласеност со барањата за заштита на животната средина.4 V Батерија Капацитет : 4400m Ah (63 W) Боја : Црна
Компатибилен Дел NO : 1001728
За HP
464059-121, 464059-122, 464059-251, 464059-362, 480385-001, ДУНА-ЧА-LOC, HP7028 LH, HSTNN-O875, KS525 AA
Одговара На Лаптопи :
За HP
HDX HDX18-1004 TX, HDX HDX18-1009 TX, HDX HDX18-1014 TX, HDX HDX18-1023 CA, HDX HDX18-1070 EE, HDX X18-1000 CTO, HDX X18-1000 EO, HDX X18-1005 EA, HDX X18-1010 EA, HDX X18-1015 TX, HDX X18-1024 CA, HDX X18-1070 EE, HDX X18-1080 ET, HDX X18-1101 EA, HDX X18-1103 TX, HDX X18-1109 TX, HDX X18-1115 TX, HDX X18-1180 ED, HDX X18-1190 EW, HDX X18-1190 EZ, HDX X18-1204 TX, HDX X18-1222 EG, HDX X18-1277 EZ, HDX X18-1290 EW, HDX X18-1378 CA, dv7-1000eg, dv7-1001tx, dv7-1003xx, dv7-1004ea, DV7-1007 XX, Павилјон dv7-1008eg, dv7-1008tx, DV7-1010 EN, dv7-1010ep, dv7-1013tx, dv7-1016tx, DV7-1019 XX, dv7-1020eg, dv7-1020ev, DV7-1021 XX, Павилјон dv7-1022tx, dv7-1025nr, DV7-1027 XX, dv7-1030eb, dv7-1030eo, DV7-1033 XX, dv7-1034ca, dv7-1035es, dv7-1040em, dv7-1050ea, Павилјон dv7-1053ez, dv7-1060eg, dv7-1060ep, dv7-1070eb, dv7-1070eg, dv7-1080el, dv7-1090ed, dv7-1098eo, DV7-1100 CTO, dv7-1100ef, Павилјон dv7-1100eg, dv7-1103ef, dv7-1105tx, dv7-1106ef, dv7-1110ed, dv7-1110es, dv7-1115eb, dv7-1118eo, dv7-1120eg, dv7-1120eo, Павилјон dv7-1125eg, dv7-1127cl, dv7-1128ez, dv7-1130ev, dv7-1132nr, DV7-1134 CA, dv7-1137us, dv7-1140eb, dv7-1140ew, dv7-1150eg, Павилјон dv7-1150us, dv7-1155ez, dv7-1160er, dv7-1160es, dv7-1170eo, dv7-1175er, dv7-1177ca, dv7-1190es, dv7-1199ec, dv7-1199ev, Павилјон dv7-1200 Серија, dv7-1201tx, dv7-1204tx, DV7-1206 EZ, dv7-1207tx, dv7-1210ed, DV7-1210 EL, dv7-1212ea, DV7-1215 EO, dv7-1215ez, Павилјон DV7-1220 EB, DV7-1220 EZ, dv7-1223ca, DV7-1230 EZ, dv7-1232nr, dv7-1245ca, DV7-1245 EO, dv7-1250en, dv7-1260ek, DV7-1260 EO, Павилјон dv7-1270ca, DV7-1273 EO, dv7-1275dx, dv7-1290eg, DV7-1299 EL, DV7-1448 DX, DV7-2001 ET, DV7-2002 XX, DV7-2005 EO, DV7-2010 EB, Павилјон DV7-2011 EG, DV7-2015 EO, DV7-2018 TX, DV7-2020 EF, dv7-2020tx, dv7-2023eg, dv7-2030ea, dv7-2030ev, dv7-2035ef, dv7-2040ed, Павилјон dv7-2043cl, dv7-2046eg, dv7-2050es, dv7-2055ez, dv7-2060en, dv7-2070ea, dv7-2075eg, dv7-2080eg, dv7-2080ev, dv7-2090ec, Павилјон dv7-2092eo, dv7-2100, dv7-2105ez, dv7-2110eb, dv7-2110so, DV7-2111 US, dv7-2113tx, dv7-2115es, dv7-2117tx, dv7-2120eg, Павилјон dv7-2120sn, dv7-2122eo, dv7-2124tx, dv7-2126ez, dv7-2128eo, dv7-2130ev, dv7-2135eb, dv7-2140sf, dv7-2150eb, dv7-2150ez, Павилјон dv7-2160ef, DV7-2170 EG, DV7-2173 CL, DV7-2180 ED, DV7-2185 DX, DV7-2190 EN, DV7-2202 TX, DV7-2206 TX, DV7-2210 ET, DV7-2212 EG, ПАВИЛЈОН DV7-2215 EL, DV7-2220 EG, DV7-2220 SF, DV7-2225 SS, DV7-2230 EK, DV7-2232 ES, DV7-2240 EF, DV7-2250 ER, DV7-2251 TX, DV7-2270 EF, ПАВИЛЈОН DV7-2275 EO, DV7-2282 EO, DV7-3001 TX, DV7-3002 TX, DV7-3005 EB, DV7-3007 SG, DV7-3010 ER, DV7-3011 EO, DV7-3015 EW, DV7-3020 EB, ПАВИЛЈОН DV7-3020 ET, DV7-3025 SF, DV7-3030 EO, DV7-3048 CA, DV7-3051 XX, DV7-3060 US, DV7-3069 WM, DV7-3079 WM, DV7-3085 DX, DV7-3090 EP, ПАВИЛЈОН DV7-3101 TX, DV7-3108 TX, DV7-3110 ES, DV7-3110 SW, DV7-3112 SA, DV7-3115 EA, DV7-3117 EO, DV7-3120 EB, DV7-3120 EW, DV7-3122 TX, ПАВИЛЈОН DV7-3125 EL, DV7-3126 EO, DV7-3128 EG, DV7-3130 SB, DV7-3135 EG, DV7-3140 EF, DV7-3140 SO, DV7-3146 EO, DV7-3150 EL, DV7-3153 CA, ПАВИЛЈОН DV7-3160 ED, DV7-3160 EP, DV7-3164 CL, DV7-3166 EB, DV7-3170 EG, DV7-3170 ES, DV7-3174 CA, DV7-3180 EY, DV7-3187 CL, DV7-3190 EM, ПАВИЛЈОН DV7-3197 EO, DV7 T-3000, dv7z-1000, dv7z-1000 CTO, dv8-1000eb, dv8-1007tx, dv8-1050es, dv8-1090ez, DV8-1103 TX, DV8-1110 EB, Павилјон DV8-1150 ES, DV8-1180 EZ, DV8-1198 CA, DV8-1210 EG, DV8-1250 EG, DV8-1277 EZ, DV8-1290 EZ
Ве Молиме Имајте Во Предвид :
Ве молиме да ни остават порака на вашиот лаптоп модел и дел број кога ќе цел, така што ќе може да се провери компатибилноста за вас.

Детали

Производи Статус:
Акции
Тип:
Li-Ion
Бренд Име:
Tanch
Пакет:
Yes
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Батеријата Напон:
14.4 V
Компатибилен Бренд:
HP
Број На Модел На:
1001728 за DV7-3079WM,dv7z-1000,DV7-3060US,464059-122,dv7-1245ca
Свеж

Избор на клиенти