.

.

New
Батерија за Acer Стремат AS10D31 AS10D51 7750G 4741 5741 5750G 5742G AS10D3E AS10D71 AS10D73 AS10D75 4741G 4741ZG 4741Z 7551A

Батерија за Acer Стремат AS10D31 AS10D51 7750G 4741 5741 5750G 5742G AS10D3E AS10D71 AS10D73 AS10D75 4741G 4741ZG 4741Z 7551A

DEN 848.00
DEN 892.32

Стока
Достапно.

080 AS10 D75 БТ.
За ACER 31 CR19/652 AS10 D31 AS10 D3 E AS10 D41 AS10 D51 AS10 D61 AS10 D71 AS10 G3 E БТ.
Оваа батерија е погоден за следните модели ,Ако не го најдете вашиот модел, ве молиме контактирајте со нас.049
Со цел да го дознаете типот што треба, ве молиме притиснете CTRL+F за да скокаат од лентата за пребарување и внесете го модел што ви треба.1 V
Капацитет : 4400m Ah
Тип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)
Состојба : Нова, 24 месеци гаранција!Сертифицирани од страна CE & Rohs !!
Батерија за Acer Стремат AS10 D31 AS10 D51 7750 G 4741 5741 5750 G 5742 G AS10 D3 E AS10 D71 AS10 D73 AS10 D75 4741 G 4741 ZG 4741 Z 7551 A
Оваа батерија е погоден за следните модели ,Ако не го најдете вашиот модел, ве молиме контактирајте со нас.127 31 CR19/65-2 АК.
Опис :
Батерија Тип : Li-ion
Напон : 11.
За ACER Стремат 4251 се Стремат 4252 се Стремат 4253 се Стремат 4253 G се Стремат 4333 се Стремат 4551 се Стремат 4551 G се Стремат 4551 G-P322 G32 Mn се Стремат 4552 се Стремат 4552-5078 се Стремат 4552 G се Стремат 4625 се Стремат 4733 Z се Стремат 4738 се Стремат 4738 G се Стремат 4738 Z се Стремат 4738 ZG се Стремат 4741 се Стремат 4741 G се Стремат 4741 G-332 G32 Mnsk се Стремат 4741 G-332 G50 Mn се Стремат 4741 G-372 G50 Mnkk02 се Стремат 4741 G-372 G50 Mnkk06 се Стремат 4741 G-432 G50 Mnkk01 се Стремат 4741 G-5452 G50 Mnkk04 се Стремат 4741 G-5462 G50 Mnkk05 се Стремат 4741 G-5464 G50 Mn се Стремат 4741 Z се Стремат 4741 ZG се Стремат 4741 ZG-P602 G50 Mnkkc се Стремат 4741 ZG-P622 G50 Mnkk03 се Стремат 4743 G се Стремат 4750 се Стремат 4750 G се Стремат 4755 се Стремат 4771 се Стремат 4771 G се Стремат 5250 се Стремат 5251 се Стремат 5251-1005 се Стремат 5251-1549 се Стремат 5252 се Стремат 5253 се Стремат 5253 G се Стремат 5333 се Стремат 5336 се Стремат 5551 се Стремат 5551-2013 се Стремат 5551-2036 се Стремат 5551-2805 се Стремат 5551-4200 се Стремат 5551-4937 се Стремат 5551 G се Стремат 5551 G -4280 се Стремат 5551 G -4591 се Стремат 5551 G-P324 G32 Mn се Стремат 5551-P323 G32 Mnsk се Стремат 5552 се Стремат 5552 G се Стремат 5560 V3 се Стремат 5560 G се Стремат 5733 се Стремат 5733 Z се Стремат 5736 Z се Стремат 5741 се Стремат 5741-332 G25 Mn се Стремат 5741-333 G32 Mn се Стремат 5741-334 G32 Mn се Стремат 5741-334 G50 Mn се Стремат 5741-3404 се Стремат 5741-3541 се Стремат 5741-433 G32 Mn се Стремат 5741-434 G50 Mn се Стремат 5741-5698 се Стремат 5741-5763 се Стремат 5741 G се Стремат 5741 G-332 G50 Mn се Стремат 5741 G-333 G32 Bn се Стремат 5741 G-334 G50 Mn се Стремат 5741 G-334 G64 Mn се Стремат 5741 G-434 G64 Bn се Стремат 5741 G-5452 G50 Mnck се Стремат 5741 G-5452 G50 Mnkk се Стремат 5741 G-5452 G50 Mnsk се Стремат 5741 Z се Стремат 5741 ZG се Стремат 5742 се Стремат 5742 G се Стремат 5742 Z се Стремат 5742 ZG се Стремат 5750 се Стремат 5750 G се Стремат 5750 G-2312 G50 се Стремат 7251 се Стремат 7551 се Стремат 7551-2755 се Стремат 7551-3068 се Стремат 7551-3416 се Стремат 7551-3634 се Стремат 7551-5358 се Стремат 7551 G се Стремат 7551 G-5407 се Стремат 7551 G-5821 се Стремат 7551 G-6477 се Стремат 7552 G се Стремат 7552 G-5107 се Стремат 7552 G-5488 се Стремат 7552 G-6061 се Стремат 7560 се Стремат 7560 G се Стремат 7741 се Стремат 7741-333 G25 Mn се Стремат 7741-5137 се Стремат 7741-7870 се Стремат 7741 G се Стремат 7741 G-333 G25 Bn се Стремат 7741 G-333 G32 Mn се Стремат 7741 G-334 G50 Mn се Стремат 7741 G-3647 се Стремат 7741 G-374 G64 Mn се Стремат 7741 G-434 G50 Mn се Стремат 7741 G-464 G64 Mn се Стремат 7741 G-7017 се Стремат 7741 Z се Стремат 7741 Z-4475 се Стремат 7741 Z-4592 се Стремат 7741 Z-4633 се Стремат 7741 Z-4643 се Стремат 7741 Z-4815 се Стремат 7741 Z-5731 се Стремат 7741 ZG се Стремат 7741 ZG-P604 G50 Mn се Стремат 7741 Z-P614 G50 Mn се Стремат 7750 се Стремат 7750 G се Стремат 7750 ZG се Стремат AS5741 се Стремат AS5741-H32 C/S Стремат AS5741-H32 C/SF се Стремат AS5741-H54 D/LS се Стремат AS5741-H54 D/S Стремат AS5741-H54 D/SF се Стремат AS5741-N32 C/KF се Стремат AS5741-N32 D/К Стремат AS5741-N54 E/К Стремат AS5741-N54 E/KF Travel Mate 4370 Travel Mate 4740 Travel Mate 4740-352 G32 Mn Travel Mate 4740-432 G50 Mna Travel Mate 4740-5261 Travel Mate 4740-5452 G50 Mnssb Travel Mate 4740-5462 G50 Mnss02 Travel Mate 4740-7552 Travel Mate 4740-7787 Travel Mate 4740 G Travel Mate 4740 Z Travel Mate 5335 Travel Mate 5340 Travel Mate 5542 Travel Mate 5542 G Travelmate 5735 Travel Mate 5735 Z Travelmate 5735 ZG Travel Mate 5740 Travel Mate 5740-332 G16 Mn Travel Mate 5740-332 G25 Mn Travel Mate 5740-333 G25 Mn Travel Mate 5740-333 G32 Mn Travel Mate 5740-352 G25 Mn Travel Mate 5740-372 G25 Mnss Travel Mate 5740-434 G32 Mn Travel Mate 5740-5092 Travel Mate 5740-524 G32 Mn Travel Mate 5740-5896 Travel Mate 5740-5952 Travel Mate 5740-6070 Travel Mate 5740-6291 Travel Mate 5740-6529 Travel Mate 5740 G Travel Mate 5740 G-334 G32 Mn Travel Mate 5740 G-434 G32 Mn Travel Mate 5740 G-524 G50 Mn Travel Mate 5740 G-528 G64 Mn Travel Mate 5740 G-5452 G32 Mnss Travel Mate 5740 G-6765 Travelmate 5740 Z Travel Mate 5740 Z-P602 G25 Mn Travel Mate 5740 Z-P604 G32 Mnss Travel Mate 5742 Travel Mate 5742-372 G25 Mn Travel Mate 5742-373 G32 Mn Travel Mate 5742-463 G32 Mn Travel Mate 5742-5562 G50 Mnss01 Travel Mate 5742-7013 Travel Mate 5742-7159 Travel Mate 5742-7399 Travel Mate 5742-7906 Travel Mate 5742-7908 Travel Mate 5742 G Travel Mate 5742 Z Travel Mate 5742 Z-4693 Travel Mate 5742 ZG Travelmate 5760 Travelmate 5760 G Travel Mate 7340 Travel Mate 7740 Travel Mate 7740-352 G32 Mn Travel Mate 7740-353 G25 Mnss Travel Mate 7740-434 G32 Mnss Travel Mate 7740 G Travel Mate 7740 G-434 G50 Mnss Travel Mate 7740 ZG-P604 G50 Mnss Travel Mate 7740 Z-P604 G32 Mnss Travelmate 7750 Travel Mate 8472 Travel Mate 8472 HF Travel Mate 8472 G Travel Mate 8472 G HF Travel Mate 8472 T Travel Mate 8472 T HF Travel Mate 8472 TG Travel Mate 8472 TG HF .

Детали

Бренд Име:
HSW
Батеријата Напон:
10.8 V/ 11.1 V
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Компатибилен Бренд:
Acer
Број На Модел На:
AS10D75 4741G 4741ZG 4741Z 7551A
Тип:
Li-Ion
боја:
Црна
Тип:
Li-Ion
Сертификат:
CE,FCC,RHOS
Состојба:
нови, Во парк
Место на Потекло:
Guangdong, Кина (Копно)
Капацитетот На Батеријата:
5200MAH
Целосно капацитет:
4400mAh
Е Прилагодена:
Yes
Производи Статус:
Акции
Свеж

Избор на клиенти