.

.

New
9 клетки Лаптоп со батерија за HP ПАВИЛЈОН DM4 DV3 DV5 DV6 DV7 G32 G72t G42 G56 Compaq Presario CQ32 CQ42 CQ43 CQ56 CQ57 CQ62

9 клетки Лаптоп со батерија за HP ПАВИЛЈОН DM4 DV3 DV5 DV6 DV7 G32 G72t G42 G56 Compaq Presario CQ32 CQ42 CQ43 CQ56 CQ57 CQ62

DEN 1185.00
DEN 1247.52

Стока
Достапно.

000 до 1999]Павилјон dv6-[1000 до 2999]Павилјон dv7-[1.8 V
Капацитет : 7800m Ah
Тип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)
Состојба : 100% Сосема Нов, 24 месеци гаранција! Сертифицирани од страна CE & Rohs !!
Лаптоп со батерија за HP ПАВИЛЈОН DM4 DV3 DV5 DV6 DV7 G32 G72t G42 G56 Compaq Presario CQ32 CQ42 CQ43 CQ56 CQ57 CQ62 Бесплатен Превозот
Овој Лаптоп Батеријата може да го замени следните дел броеви : За Compaq 586006-321 586006-361 586007-541 586028-341 588178-141 593553-001 593554-001 593562-001 GSTNN-Q62 C HSTNN-CB0 W HSTNN-CBOW HSTNN-F01 C HSTNN-F02 C HSTNN-I78 C HSTNN-I79 C HSTNN-I81 C HSTNN-I83 C HSTNN-I84 C HSTNN-IB0 N HSTNN-IB0 X HSTNN-IB1 E HSTNN-OB0 X HSTNN-OB0 Y HSTNN-Q47 C HSTNN-Q48 C HSTNN-Q49 C HSTNN-Q50 C HSTNN-Q51 C HSTNN-Q60 C HSTNN-Q61 C HSTNN-Q62 C HSTNN-Q63 C HSTNN-Q64 C HSTNN-UB0 W HSTNN-YB0 X MU06 MU09 NBP6 A174 NBP6 A174 B1 NBP6 A175 NBP6 A175 B1 WD548 AA Овој Лаптоп Батеријата е исто така компатибилна со следниве модели : ЗА COMPAQ 435 Лаптоп КОМПЈУТЕР, Presario CQ630, Presario CQ43-300 Серија 436 Лаптоп КОМПЈУТЕР, Presario CQ72 Presario CQ43-400 Серија CQ430, Presario CQ42-100 Серија Presario CQ56-100 Серија CQ630, Presario CQ42-200 Серија Presario CQ56-200 Серија Presario CQ32, Presario CQ42-300 Серија Presario CQ57-100 Серија Presario CQ42, Presario CQ42-400 Серија Presario CQ62-100 Серија Presario CQ43, Presario CQ57, Presario CQ62-200 Серија Presario CQ56, Presario CQ62, Presario CQ62-300 Серија Presario CQ56z-200 CTO, Presario CQ62z-200 CTO, Presario CQ62-400 Серија Presario CQ43-100 Серија Presario CQ62z-300 CTO, Presario CQ62-Серија Presario CQ43-200 Серија ЗА HP Лаптоп КОМПЈУТЕР Павилјон g4 Павилјон dv3-4000 Серија 431 Лаптоп КОМПЈУТЕР Павилјон g4t-1000 CTO Павилјон dv3-4100 Серија 435 Лаптоп КОМПЈУТЕР Павилјон g4t-1100 CTO Павилјон dv3-4200 Серија 630 Лаптоп КОМПЈУТЕР Павилјон g4t-1200 CTO Павилјон dv4-4000 Серија 631 Лаптоп КОМПЈУТЕР Комора г-7 Павилјон dv4-4100 Серија 635 Лаптоп КОМПЈУТЕР Павилјон g7t-1000 CTO Павилјон dv5 Серија 636 Лаптоп КОМПЈУТЕР 2000 Серија Павилјон dv5-2000 Серија 650 Лаптоп КОМПЈУТЕР Завист 17-1000 Серија Павилјон dv5-2100 Серија 655 Лаптоп КОМПЈУТЕР Завист 17-1100 Серија Павилјон dv6-3000 Серија Завист 15-1100 Завист 17-1200 Серија Павилјон dv6-3100 Серија HP630 Завист 17-2000 Серија Павилјон dv6-3200 Серија G32 Завист 17-2100 Серија Павилјон dv6-3300 Серија G72t Завист 17t-1000 Серија Павилјон dv6-4000 Серија G42 Завист 17t-2000 Серија Павилјон dv6-6000 Серија G56 G42-100 Серија Павилјон dv6-6100 Серија G62 G42-200 Серија Павилјон dv6-6b Серија G62m-300 CTO Лаптоп КОМПЈУТЕР G42-300 Серија Павилјон dv7-4000 Серија G62x-400 CTO G42-400 Серија Павилјон dv7-4100 Серија G72 G42t Серија Павилјон dv7-4200 Серија Павилјон dv4t-4000 CTO G56-100 Серија Павилјон dv7-4300 Серија Павилјон dv4t-4100 CTO G62-100 Серија Павилјон dv7-6000 Серија Павилјон dv5t-2100 CTO G62-400 Серија Павилјон dv7-6100 Серија Павилјон dv6-6c41tx G62-Серија Павилјон dv7t-6100 Серија Павилјон dv6t-4000 CTO G62-б Серија Павилјон г4-1000 Серија Павилјон dv6t-6000 CTO G62t Серија Павилјон г4-1100 Серија Павилјон dv6t-3100 CTO G72-100 Серија Павилјон г4-1200 Серија Павилјон dv6t-3000 CTO G72-Серија Павилјон г4-1300 Серија Павилјон dv6t-3200 CTO G72-б Серија Павилјон г4-2000 Серија Павилјон dv6t-6b00 CTO Павилјон dm4-1000 Серија Павилјон g6 Серија Павилјон dv6z-3100 CTO Павилјон dm4-1100 Серија Павилјон g6-1000 Серија Павилјон dv7-1400 Павилјон dm4-1200 Серија Павилјон g6-1100 Серија Павилјон dv7t-4000 CTO Павилјон dm4-1300 Серија Павилјон g6-1200 Серија Павилјон dv7t-4100 CTO Павилјон dm4-2000 Серија Павилјон g6-1300 Серија Павилјон dv7t-5000 CTO Павилјон dm4-3000 Серија Павилјон g6-1b Серија Павилјон dv7t-6000 CTO Павилјон dm4t Серија Комора г-7-1000 Серија Павилјон dv7t-6b00 CTO
Оваа батерија не е компатибилен со овие следните модели : Павилјон dv3-[1.

Детали

Производи Статус:
Акции
Тип:
Li-Ion
Бренд Име:
HSW
Пакет:
Yes
Капацитетот На Батеријата:
>5001 MAh
Батеријата Напон:
10.8 V
Компатибилен Бренд:
HP
Број На Модел На:
MU06 MU09
Услови:
во парк
Гаранција:
2 години
Уверение:
CE,FCC,RHOS
боја:
Црна
Мобилен количина:
9 клетки
Место на Потекло:
Guangdong, Кина (Копно)
Клеточно ниво:
Одделение Мобилен
Полн Капацитет:
6600mAh
Капацитетот На Батеријата:
7800mAh
Свеж

Избор на клиенти