.

.

New
Најлон Кафе Подесувате 50/57 mm

Најлон Кафе Подесувате 50/57 mm

DEN 475.20

Стока
Достапно.


Детали За Производот Детали За Производот Дел Бр. : 45104 Опис : Најлон Кафе Подесувате Ø 50/57 mm Sku : 1385002 Детали : Конвексен Притискање Област
Машина брендови
Овој дел се користи во следниве машина брендови.
Astoria | Laurentis | Рио Bezzera | Pasquini Brasilia Carimali Cimbali Faema Fiorenzato C. s. Gaggia Grimac Nuova Simonelli Pavoni Rancilio Reneka Tampers Викторија Arduino Wega | Браво | Формула Крст-Референци следнава табела Ја покажува производителот дел број кој одговара на 'Најлон Кафе Подесувате Ø 50/57 mm'. Производителот Крст-Референтна Табела Производителот Дел Не. Производителот Дел Не. Ascaso V.521 Astoria ЦВА 15420 Astoria ЦВА 15420 Brasilia 00779.0.00.02 Brasilia 0077900002 Cimbali 457209000 Cimbali 457-209-000 Де Vecchi Џузепе 9 V41 Де Vecchi Џузепе 9 V411 Fiorenzato C. s. A1000026 Fiorenzato C. s. A1000026 Gaggia WGA2 PR/1 Grimac 1010100018 Grimac A1000026 Grimac GR838 Grimac GRC643 Grimac V012 Iberital 10127 LF 1385002 Nuova Ricambi 513744 Nuova Ricambi 513745 Nuova Simonelli 05080035 Pavoni 371014 Rancilio 38120005 Saeco WGA2 PR/1 Сан Марко 106001 Simonelli 05080035 Vibiemme PRESSINO Викторија Arduino 05080035

Детали

Тип:
Кафематот Делови
Свеж

Избор на клиенти