.

.

New
0805 2012 1NH 1.5 NH 2NH 2.2 NH 3.3 NH 4.7 NH 8.2 NH 10NH 15NH 18NH 24NH 27NH 56NH 150NH 560NH 820NH 2.7 УХ 3.3 УХ СМД/чип inductorS

0805 2012 1NH 1.5 NH 2NH 2.2 NH 3.3 NH 4.7 NH 8.2 NH 10NH 15NH 18NH 24NH 27NH 56NH 150NH 560NH 820NH 2.7 УХ 3.3 УХ СМД/чип inductorS

DEN 696.00

Стока
Достапно.


За повратни информации :
ако не сте задоволни со Примена производ, ве Молиме контактирајте со нас за прв пат и да го решат заедно ,ви благодариме
опис на производот

Детали

Вредноста на Отпорот:
1NH, 1R5NH, 2R2NH, 3R3NH, 4R7NH, 8R2NH, 10NH, 15NH, 18NH, 24NH, 27NH, 56NH, 150NH, 560NH, 820NH, 2R7UH, 3R3UH
Број На Модел На:
0805
Свеж

Избор на клиенти