.

.

New
абразивни waterjet сечење брзина вода челик машина висок притисок на вода џет пумпа производители

абразивни waterjet сечење брзина вода челик машина висок притисок на вода џет пумпа производители

DEN 999999.99

Стока
Достапно.

На акумулаторот, како и врската помеѓу сечење на главите имаат висок притисок цевки, висок притисок на вода нож на пневматски прекинувач, висок притисок на вода преку рубин млазницата, потоа низ песок цевка млазницата авион, сечење на главата во песок цевка поврзана за песок конус, се потпираат на вода, џет кога негативниот притисок, автоматско во песок.абразивни waterjet сечење брзина вода челик машина висок притисок на вода џет пумпа производители
Вовед Вода авион Машина за Сечење
CNC waterjet се состои од три дела : Ултра-висок притисок на вода џет генератор (висок притисок пумпа),Нумеричка контрола обработка на платформа,Вода сечење ЦПУ систем за контрола. Преку високо-моќ на моторен погон масло пумпа, што резултира со висок притисок на хидраулично масло.
Работи На Принцип
Снабдувањето со вода е главно од хидрауличниот притисок,основниот процес е
1. Хидраулично масло во supercharger, преку reciprocating движење низ вода pressurization, кога притисок, преку електронски насочен контрола вентил, прилагодување на внесувањето на вода и масло, па како да се заврши притисокот на водата.Во исто време, преку нумеричката контрола на софтверот, контрола сечење на главата во X оската и Y оска на движење. По притисок на висок притисок на вода се чуваат во акумулаторот, подготвени да се обезбеди стабилен висок притисок на вода за сечење.Тоа може да се користи да се намали на вода.

Детали

CNC или Не:
CNC
Состојба:
Нови
Број На Модел На:
TB
Име:
вода џет пумпа за продажба
Свеж

Избор на клиенти